De 2 ani bolboroseala,spuma in chiuveta cateodata,miros de canal,presiune mare pe instalatia de la bucatarie de aprox 7_15 ori zilnic intre7_23 .am doua sesizari la asociatie ,se pare ca ede la masina de spalat rufe a vecinului pe care o scurge direct in chiuveta.am 2 sesizari la presedinte asociatie ka care am primit o copie a unei notificari facute vecinului.unde mapot adresa?
Canalizarea este infundata in partea comuna (teava de colectare scurgeri de la chiuvete) si nu mai face fata atunci cand debitul este mare (cand se goleste masina de spalat). Trebuie bagat melcul pentru desfundare pe tot traseul, de jos in sus si deschise capacele de la coturi si noduri.
Aduceti un lucrator calificat, spuneti-i care este problema si va sti ce are de facut. Ar trebui sa se implice asociatia de proprietari problema fiind mai mult ca sigur pe partea comuna a canalizarii.
Daca asociatia de proprietari este indiferenta la problemele proprietarilor,pentru indepartare deficienta instalati-va vana antiretur la chiuveta bucatarie
Este normal sa va confruntati cu acest neajuns ,justificat de diferenta de presiune
Gasiti informatii despre vana antiretur aici: [ link extern ]
Montand vana antiretur pe traseul aferent bucatariei dvs. rezolvati doar bolboroseala si spuma, eventual mirosul nu si fluenta scurgerii. Trebuie desfundata coloana comuna a bucatariilor.