avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obtinere fonduri europene incalzire cu panouri solare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obtinere fonduri europene incalzire cu panouri solare

Buna seara.Se pot achizitionarea instalatii de incalzire solara a apei cu fonduri europene?Daca da unde ar trbui sa ma adresez. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:04, 27 Aprilie 2015
Periodic, Autoritatea Fondului pentru Mediu deruleaza un program intitulat Casa Verde prin care se pot achizitiona echipamente de producere a energiei pe baza activitatii solare. Va puteti interesa pe site-ul institutiei www.afm.ro sau la Agentia de Protectie a Mediului din judetul in care locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 miliard euro pentru....casa verde Elidor Elidor Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de ... (vezi toată discuția)
Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
Ghid fianatare energie alternativa mokus mokus Reprezint o societate comerciala si ma aflu in faza de intocmire a dosarului pentru finantarea programului de energie alternativa, respective energie ... (vezi toată discuția)