avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescriptie Restituire Cautiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescriptie Restituire Cautiune

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca CEREREA de restituire a cautiunii este supusa unui termen de prescriptie, care ar fi acela si de la ce data incepe sa curga. sau este cumva imprescriptibila?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Prescriptie ContSters152027 ContSters152027 am intrerupt ori nu prescriptia prin cererea de executare silita a unui bun devalmas...cerere respinsa pe motiv ca trebuia mai intai sa cer partajul precizez ... (vezi toată discuția)
Drept de creanta sau partaj? miracos miracos Buna ziua. Am chemat in judecata pe fostul sot ( divort pronuntat in 2009) pentru partajarea a doua imobile dobandite in timpul casatoriei. Acesta a depus ... (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva Victor08 Victor08 Buna ziua! in cazul revendicarii unui bun (mobil).. dreptul de proprietate fiind imprescriptibil, daca bunul a fost instrainat de catre o alta ... (vezi toată discuția)