avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prescriptie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prescriptie

am intrerupt ori nu prescriptia prin cererea de executare silita a unui bun devalmas...cerere respinsa pe motiv ca trebuia mai intai sa cer partajul
precizez ca cererea de execuatre e facuta inainte de cei 3 ani iar partajul urmeaza sa-l cer acum dupa mai mult de 3 ani..
calea aleasa gresit ma salveaza ori nu
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 21:24, 26 Iulie 2010
Actiunea de partaj este imprescriptibila!
Introduceti cererea de partaj, nu intervine prescriptia.
pai creanta mea e prescrisa, adica au trevcut mai mult de 3 ani de la scadenta..pe partaj, nu si pe cerer4ea de executare
e lisita de interes, cred:(
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
ContSters152027, utilizator
Inteleg ca tot nelamurita ati ramas, detaliati problema ca sa vedem ce nelamuriri sunt.
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
am un titlu am cerut executarea lui..adica am investirea si incuviintarea si somatia trimisa de executor..
insa imobilul ce-l urmaresc este bun devalmas si ma interesa daca mai pot cere partajul dupa implinirea termenului de prescriptie
cererea de executare e facuta inainte de implinirea celor 3 ani iar partajul urmeaza sa-l cer acum dupa 3 ani

Alte discuții în legătură

Executare stiuculita stiuculita Buna seara. Am si eu o nedumerire. Am pierdut un proces in anul 2010 luna ianuarie si prin sentinta trebuie sa platesc anumite sume si penalitati pentru ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie din 2007 mircea_av mircea_av Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si ... (vezi toată discuția)
Solicitare de plata datorie dupa 12 ani mihaelamunteanu1986 mihaelamunteanu1986 Buna ziua! Mama mea a primit zilele trecute prin posta o foaie prin care i se cere plata unei datorii, din cate imi amintesc eu facuta la Altex in urma cu 12 ... (vezi toată discuția)