avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte si dotari necesare - prestari servicii manichiura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte si dotari necesare - prestari servicii manichiura

Buna seara,

Doresc sa fac unghii false, manichiura - pedichiura si de asemenea sa predau cursuri de tip hobby, neacreditate pentru design pe unghii false, nail art si as dori sa stiu care ar fii cea mai simpla metoda de a intra in legalitate cu aceste servicii, ce acte am nevoie si ce dotari trebuie.

Nu doresc un salon, ci un fel de cabinet specializat pe serviciile de mai sus, sau sa efectuez la domiciliu, dar sa pot da bonuri, eventual cu o firma in spate.

Va multumesc anticipat pentru informatii!
Cu stima,
Alexandra
Varianta cea mai simpla este sa va organizati intr-o forma autorizata (srl, pfa, ii etc) si sa va desfasurati activitatea intr-un spatiu deja autorizat, luand in chirie un post de lucru.
Astfel, avand sediu si autorizatie de functionare, puteti fiscaliza acel punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un s.r.l. care are codul caen principal 9602 AP2024 AP2024 Buna ziua! Daca detin un S.R.L. care are codul CAEN principal 9602, pot angaja pe cineva pentru a presta servicii de manichiura/pedichiura pentru un salon ... (vezi toată discuția)
De cati metri patrati este nevoie pentru un salon manichiura-pedichiura exclusiv? Ramo17 Ramo17 Buna ziua!prin amabilitatea dv doresc sa stiu de cat spatiu am nevoie (mp)pentru a infiinta un salon de manichiura-pedichiura exclusiv pentru un singur post de ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)