avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este obligatoriu un contract pentru prestari servicii?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este obligatoriu un contract pentru prestari servicii?

Buna ziua,

Ca agentie de publicitate, este obligatoriu un contract de prestari servicii pe langa factura?

De exemplu, creare sau modficari website, servicii design, etc.

Pana acum am emis doar factura fiscala, asa au facut si alte agentii cu care am colaborat.

Alte discuții în legătură

Se poate emite factura pentru crearea unui site catre o persoana fizica? arlequin85 arlequin85 Buna ziua, As vrea sa stiu daca o firma poate presta si factura servicii de webdesign (creare / modificare site) catre o persoana fizica. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa am o colaborare platita pe instagram. bir09 bir09 Buna ziua, Urmeaza sa am o colaborare platita pe Instagram. Eu voi creea 5 postari (feed + story) si apoi le voi posta pe contul meu de Instagram. As ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii web silveralecs silveralecs Buna ziua, Imi puteti spune cam cat ar costa intocmirea unui contract pentru prestari servicii web ? M-ar interesa ca pe langa contractul in sine, clientul ... (vezi toată discuția)