avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Festival de film
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Festival de film

Buna ziua!
As vrea sa deschid un festival de film online cu taxa de participare. As vrea sa stiu daca trebuie sa deschid un SRL, o asociatie, si daca da aceste taxe de participare sunt sau nu impozitate *TVA, Impozit pe venit ? ce coduri CAEN se folosesc ? Din aceste sume se vor asigura si premii si se va organiza si evenimentul anual in sali de cinema.

Alte discuții în legătură

Cod caen vladxela vladxela Buna ziua! As vrea sa organizez o competitie cu taxa de participare si nu stiu exact ce cod CAEN intra pentru o astfel de activitate. (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)
Sala de jocuri - cod caen, licente Sorin978 Sorin978 Aș dori să deschid o sală de jocuri xbox 360 pentru închiriere. Ce cod CAEN aș avea nevoie și ce alte licențe? (vezi toată discuția)