avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

cum se trece in revisal prelungirea CIM. Deci am avut contract det de 1 luna si am facut prelungire. dar nu stiu cum si unde se trece in revisal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 1 Iulie 2009
unde este contractul de munca , mai jos aveti sectiunea modifica.in interior veti gasi ceea ce doriti sa modificati .
mult succes ,
multumesc. dar , in interior am rubrica data de inceput contract si data de sfarsit contract. eu vreau sa prelungesc CIM. Data de inceput ramane neschimbata si modific doar data de sfarsit. sau trec ambele modificari?
1. Va duceti pe contractul de munca respectiv si apoi pe modificare si selectati ce modificare vreti sa faceti, asa cum v-a spus colega mea, @daniela vorovenci.
2. Luati-o incet si calm ca asa e la inceput, pana va obisnuiti...
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Numai la modificarea de tipul contractului va incadrati, schimbati forma contractului din determinata in nedeterminata.
Nu are cum sa faca modificarea de tipul contractului in nedeterminata, daca nu exista si actul aditional de modificare a c.i.m. ... In speta, din mesajul postat nu ar reiesi ca s-a facut acest gen de modificare.
Selectati modificare tip contract si modificati data de sfarsit ... motiv de modificare : acordul partilor , iar la explicatie motiv : prelungire c.i.m. pana la data de in baza AA.

Alte discuții în legătură

Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Perioada det in revisal misuku81 misuku81 buna ziua, am un cim la a 2-a prelungire pe per det. in revisal la \"data de inceput\" ce data pun? (in conditiile in care aceasta per det incepe cu data de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare prelungire contract munca andreeazanfir andreeazanfir daca azi expira contractul si doresc sa il prelungesc pe 6 luni , in revisal scriu durata incepere contract 22.05.2013 sau 23.05.2013? iar la data incheierii ... (vezi toată discuția)