daca azi expira contractul si doresc sa il prelungesc pe 6 luni , in revisal scriu durata incepere contract 22.05.2013 sau 23.05.2013? iar la data incheierii contractului o modific cu data de azi sau las data de cand a fost inceput contractul acum trei luni?
multumesc
Prelungirea cim inseamna modificarea lui.
La rubrica" data incetarii cim " din revisal veti modifica data de incetare initiala, trecand data la care contractul va expira in considerarea celor 6 luni de prelungire.
Operatiunea de modificare se va finaliza (in ultimul ecran) cu inscrierea datei de la care opereaza modificarea duratei contractului,data care este data actului aditional intre parti privitor la modificarea duratei contractuale cu inca 6 luni.
Daca astazi expira durata c.i.m. in revisal se va modifica numai data de sfarsit a duratei si anume, in loc de 22.05.2013 veti trece data de 22.11.2013.
Data inceperii activitatii ramane neschimbata.
Revisal
eujad
cum se trece in revisal prelungirea CIM. Deci am avut contract det de 1 luna si am facut prelungire. dar nu stiu cum si unde se trece in revisal (vezi toată discuția)
Revisal
sanducatanas
Sunt SRL.In urma unui control din partea ITM s-a constatat ca un salariat a lucrar
in firma cu 2 luni inainte de incheierea CIM.De amenda am scapat fapta ... (vezi toată discuția)