avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Aplicare legea nr 571 din 2003
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Aplicare legea nr 571 din 2003

Stimati domni am primit un plic de la A.N.A.F. princare mi se solicita sa platesc pentru asigurari de sanatate suma de 468 lei pentru anul 2012 la venituri realizate din dobanzi bancare de 5220lei. dar suma calculata la venit total de 8400 lei.mentionez ca in anul 2012 nu am lucrat in Romania lucrand ultimile 3lun din an in 2012i in strainatate si avand un card de asigurat de sanatate emis de compania care ma angajat.Doresc sa stiu de ce trebuie sa platesc asigurarile de sanatate in Romania calculate la salariul minim pe economie cand veniturile mele au fost de5220si nu de 8400.si nu platesc procentul normal pentru asigurari de sanatate din suma de 5220.Mie mi se pare ilegal .
Cu Respect
Folea Mircea

Alte discuții în legătură

Aplicare cota cass carmentatiana carmentatiana Buna ziua. Am certificat de handicap mediu pe perioada nedeterminata din anul 2009, in urma caruia primesc o indemnizatie (mentionez ca nu mai am alte ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala anaf vasi_patrusel vasi_patrusel De cateva zile, mama mea a primit prin posta, de la ANAF \\"Decizia de impunere anuala pentru plata CASS\\", conform careia trebuie sa plateasca 468 ... (vezi toată discuția)
Decizie pentru stabilirea cass 630 dorinsilviuonea dorinsilviuonea daca am indemnizatie de handicap de 234 lei fara alta sursa de venit,de ce mi-a venit hartie de la ANAF sa platesc 468 lei pe 2012? (vezi toată discuția)