avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de constructie sau prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de constructie sau prestari servicii

Pot incheia un contract de constructie sau de prestari servicii cu o persoana fizica proprietar al unui teren,pentru constructia unei case?avand in vedere ca eu nu sunt persoana autorizata adica sunt muncitor "la negru"si am o echipa de muncitor cu care am mai construit 5 case pana acum
Cel mai recent răspuns: Doru Valean , Consilier juridic 13:47, 27 Iunie 2009
Nu puteti.
Dar exista vreo posibilitate legala prin care eu sa fiu sigur ca imi primesc banii si beneficiarii sa fie siguri ca eu le construiesc casa?
Nu vad de ce nu ati putea incheia in acest sens o conventie civila de prestari servicii, sau cum vreti dvs s-o numiti, si s-o inregistrati ulterior la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata legala muncitori in constructii de catre persoana fizică nicu9 nicu9 Situatia este urmatoarea: O persoana fizica doreste sa construiasca o casa si a gasit o echipa cu care sa lucreze \"in regie proprie\". Ca majoritatea ... (vezi toată discuția)
Zidar - munca la negu? Laura665 Laura665 o persoana fizica ce plateste o alta persoana sa-i zideasca peretii unei case risca sa fie amendata pentru ca a angajat persoane la negru? dar zidarul, risca ... (vezi toată discuția)
Control itm dinu1 dinu1 Buna ziua, Construiesc in regie proprie o casa personala cu autorizatia de constructie la zi. Casa este in stadiu de rosu si in prezent execut diferite ... (vezi toată discuția)