avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent social sau intretinere parinti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent social sau intretinere parinti

Buna ziua.parintii mei sunt in varsta ,sunt de la tara,sunt bolnavi si au varste cuprinse intre 62 ani(mama) si 69 ani (tata).pur si simplu nu pot face fata treburilor gospodaresti si nici nu sunt capabili sa mearga in oras la doctori fara insotitor;as dori sa stiu ce conditii legale trebuie sa indeplineasca pt a avea un asistent social (eu ca fiica)iar eu ce conditii sa indeplinesc pt a ma angaja la ei ca asistent social.si bineinteles unde trebuie sa merg ptr a parcurge pasii angajarii prin stat.sau alte modalitati legale permise unui fiu ptr a ingriji de proprii parinti cu un contract de munca.Multumesc

Alte discuții în legătură

Obtinere permis auto - epilepsie, acordul medicului gyilus gyilus Buna ziua! Am o intrebare catre Dvs., va rog mult, daca puteti ajutati-ma. Am un baiat care doreste sa urmeze scoala de soferi, pentru a obtine permisul de ... (vezi toată discuția)
Curatela Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Am o fiica de 28 ani incadrata in gradul grav de handicap . Sotia mea este asistentul personal care o ingrijeste . Fiica mea este membru intr-o fundatie ... (vezi toată discuția)
Drepturi alocatii copii in ue nistorsofia nistorsofia La multi ani! , am o fata care traieste in concubinaj, si de curand s-a nascut un copil pe care tatal l-a recunoscut .Copilul are aproape 3 luni si ... (vezi toată discuția)