avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna ziua,
Dupa 3 ani in care un credit s-a platit cum era stipulat in contract, a venit criza si sotul a intrat in somaj. Banca nu a permis o amanare a platilor si astfel lunar s-a platit aprox jumatate din valoarea ratei 500-600 din 900 lei), exceptand cele 3 luni de iarna , cand utilitatile erau foarte mari. Acumuland respectivele datorii acum am primit de la o firma recuperatoare o nota de executare silita si poprire pe salarii, chiar daca termenul final al contractului era peste 2 ani. Daca nu a fost cu ipoteca, mi se poate lua imobilul? Cum ar trebui procedat , caci toata valoarea creditului nu o pot plati o data( 600 000 lei)?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
maimyc, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:07, 30 Aprilie 2015
Va multumesc pentru raspunsuri, insa mai as dori sa stiu daca imobilul il trec pe numele fetei, ei il mai pot lua? ( ea are 17 ani )
riscati sa se ceara revocarea actului de instrainare si tot pe dvs va costa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)