avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma srl-d

Buna ziua. Daca am un SRL-D, pe proiectare constructii, si as vrea sa stiu, daca pot sa angajez un arhitect si un contabil part-time(2 ore pe zi) sau daca nu, macar as putea face cu acestia un contract de prestari servicii? si inca o intrebare: de ca acte am nevoie sa fac angajari pe firma?Am fost la ITM dar doamna de acolo nici nu cred ca a realizat ca discutam despre un SRL-D, si chiar daca a realizat, sunt sigur ca nu stia prea multe despre acesta. Eu am citit pe internet ca trebuie sa angajez cu norma intreaga...Si inca ceva: am inteles tot de pe internet ca sunt scutit de plata contributiilor pentru 4 angajati. intrebarea mea este: cine plateste aceste contributii de care sunt eu scutit? ststul ?!? Astept raspuns urgent! Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Firma proiectare srl-d Sebastian94 Sebastian94 Buna ziua. Daca am un SRL-D, pe proiectare constructii, si as vrea sa stiu, daca pot sa angajez un arhitect si un contabil part-time(2 ore pe zi) sau daca nu, ... (vezi toată discuția)
Firma srl-d Sebastian94 Sebastian94 Buna ziua. Daca am un SRL-D, pe proiectare constructii, si as vrea sa stiu, daca pot sa angajez un arhitect si un contabil part-time(2 ore pe zi) sau daca ... (vezi toată discuția)
Plata cas pt contract de munca cu 2 ore crutescualexandra crutescualexandra Bună ziua! Va rog sa ma lamuriti in următoarea problema : eu sunt angajata cu 8 ore pe zi la o societate pt care angajatorul imi plătește toate ... (vezi toată discuția)