avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Zgarierea unei masini in parcare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Zgarierea unei masini in parcare

Buna ziua!

Un catatean major de o idiotenie crasa a zgariat masina parcata in spatele propriei masini. A facut asta dupa ce "s-a asigurat" ca nu este filmat si dupa comiterea faptei a intrat in propria masina (pe numele mamei, care se afla la volan)
Era in parcarea subterana a unui supermarket si a observat o camera de luat vederi in timp ce pleca. Probabil a fost filmat agitandu-si cheile si aplecandu-se asupra masinii din spate. Comiterea propriu-zisa a faptei a fost obscurata, insa este mai mult decat evident din context ca el a fost faptasul.
Cum se poate apara?
Tin sa precizez ca a scrijelit un 44 foarte stilizat care poate cauza anumite confuzii.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
winston_red, utilizator
Cel mai recent răspuns: winston_red , utilizator 17:17, 30 Aprilie 2015
A fost acuzat de posesorul masinii? A primit vreo instiintare pentru prezentare la politie?
Nu. S-a intamplat recent.
winston_red, utilizator
In lipsa unor imagini clare care sa dovedeasca fapta,eventual autorul,este hazardat a emite raspuns
Trebuie atent verificat pozitia masinii zgariate in raport de camera de supraveghere
Daca ordinea masinilor in raport de camera de supraveghere este prima apartiand presupusului autor,a doua fiind masina asupra careia s-a scrijelit un 44 foarte stilizat care poate cauza anumite confuzii. camera de supraveghere nu va putea reda actiunea suspectata
Masina zgariata obstructiona vizibilitatea spre amicul meu. Camera era la dreapta, perpendicular pe masina, in mijlocul unei grinzi de deasupra aleii din parcare. El s-a aplecat asupra partii stangi a Mercedesului zgariat.
winston_red, utilizator
A uitat sa puna x intre cei 2 de 4?

Alte discuții în legătură

Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
Cinci amenzi în mai puțin de o lună de zile pentru oprire interzisă, consider că e un abuz. cum le pot contesta? MateiPN MateiPN Buna ziua, Ma numesc Matei si din data de 18 Aprilie lucrez intr-un magazin cu schimb valutar. In data de 24 Aprilie am avut de-a face cu bisnitarul ... (vezi toată discuția)
Am fost blocat în parcarea unei firme și abia am reușit să ies. ulterior m-a sunat cel care mă blocase și mi-a cerut 1.000 de lei ca să nu mă reclame că i-am zgâriat mașina. care ar fi rezolvarea? Stanciuscm Stanciuscm Buna seara am si eu o intrebare, in aceasta seara am fost pana la fan curier si o persoana m-a blocat intentionat motivand ca asa parchez . Am terminat treaba ... (vezi toată discuția)