avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Zgarierea unei masini in parcare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Zgarierea unei masini in parcare

Buna ziua!

Un catatean major de o idiotenie crasa a zgariat masina parcata in spatele propriei masini. A facut asta dupa ce "s-a asigurat" ca nu este filmat si dupa comiterea faptei a intrat in propria masina (pe numele mamei, care se afla la volan)
Era in parcarea subterana a unui supermarket si a observat o camera de luat vederi in timp ce pleca. Probabil a fost filmat agitandu-si cheile si aplecandu-se asupra masinii din spate. Comiterea propriu-zisa a faptei a fost obscurata, insa este mai mult decat evident din context ca el a fost faptasul.
Cum se poate apara?
Tin sa precizez ca a scrijelit un 44 foarte stilizat care poate cauza anumite confuzii.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
winston_red, utilizator
Cel mai recent răspuns: winston_red , utilizator 17:17, 30 Aprilie 2015
Imi inchipui ca vroia sa faca o trimitere la Catch 22, doar ca 2-ul era deja luat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
Cinci amenzi în mai puțin de o lună de zile pentru oprire interzisă, consider că e un abuz. cum le pot contesta? MateiPN MateiPN Buna ziua, Ma numesc Matei si din data de 18 Aprilie lucrez intr-un magazin cu schimb valutar. In data de 24 Aprilie am avut de-a face cu bisnitarul ... (vezi toată discuția)
Am fost blocat în parcarea unei firme și abia am reușit să ies. ulterior m-a sunat cel care mă blocase și mi-a cerut 1.000 de lei ca să nu mă reclame că i-am zgâriat mașina. care ar fi rezolvarea? Stanciuscm Stanciuscm Buna seara am si eu o intrebare, in aceasta seara am fost pana la fan curier si o persoana m-a blocat intentionat motivand ca asa parchez . Am terminat treaba ... (vezi toată discuția)