avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspect delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspect delapidare

-fost angajat pana in 2009 ca sef punct lucru in industria extractiva(exploatare,procesare roci metamorfice si sedimentare) am primit ultima notificare asupra unui presupus debit in februarie 2015 de la conducerea societatii comerciale private la care am lucrat.Notificarea anterioara am primit-o in iulie 2011.Au trecut 3 ani.Prescriptie asupra presupusului debit?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:59, 30 Aprilie 2015
I civil se poate discuta de prescriptie.
I penal nu se poate vorbi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriere beegees beegees Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca termenul de prescriere a dreptului de solicitare returnare inprumut banesc intre 2 persoane fizice incepe la data ... (vezi toată discuția)
Datorii de 3 ani. sa le platesc? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am si eu o problema. Zilele trecute mi-a venit o notificare de la un fost furnizor cum ca nu am achitat 2 facturi intocmite in luna februarie 2006. ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere mai mari decat debitul nyusziful nyusziful Buna ziua, va rog daca imi puteti oferi un raspuns in aceaata situatie: s-a incheiat un contract in 2009, care s-a desfasura aproape normal, pana anul acesta ... (vezi toată discuția)