avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Monografie contabila restituire TVA pf nerezidente
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Monografie contabila restituire TVA pf nerezidente

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu o monografie pt restituirea TVA unor persoane fizice nerezidente. Si cum se declara aceasta in decl 300.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Monografie contabila marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara.As avea si eu nevoie de o monografie contabila privind: -achizitia de marfa second-hand ,intracomunitara,de la furnizori neinregistrati in scopuri ... (vezi toată discuția)
impozit pe veniturile obtinute din romania de nerezidenti - persoanele fizice bfp0973 bfp0973 Buna ziua , Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare : Unde trebuie sa se declare impozitul pe ven. obtinute din Romania de nerezidenti - ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii lunare si trimestriale lillyian20 lillyian20 Buna dimineata, am revenit cu o noua intrebare. Dupa cum va spuneam mi-am infiintat o firma in data de 29.04.2010, de la registru comertului am primit actele ... (vezi toată discuția)