avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vaci in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vaci in curte

Buna Ziua

Am o cas in mediul Rural si pe langa casa este un drum de acces o scurtatura catre pasune problema mea este ca o vaca a intrat prin gard in gradina mea asa zis cioban a intrat si el vaca a vrut sa iasa prin gard in alt loc si coltul casii izolatia suferind de pe urma coarnelor,care este procedeul legal de a oprii acest ciurdar,necesita sa chem politia? Va rog as dorii sa fac totul in cadrul legal.

Alte discuții în legătură

Bună seara! am și eu o problemă cu vacile care circulă pe ... Cornelia Lucaciu Cornelia Lucaciu Bună seara! Am și eu o problemă cu vacile care circulă pe drum nesupravegheate corespunzător. Nu mă deranjează că au vecinii vaci, mă deranjează că ... (vezi toată discuția)
Cu oile printre case Curiosul1234 Curiosul1234 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema mai ciudata. O sa incerc sa fiu cat mai scurt. Stau intr-o localitate la 10km de oras. Localitatea este ... (vezi toată discuția)
Domeniul public din fata casei alenico28 alenico28 Buna ziua! Am o problema cu vecinii. Locuiesc la casa in mediul rural, casa mea este situata pe coltul unei strazi care nu imi permite sa imi parchez masina in ... (vezi toată discuția)