avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie nesolutionata, examen viciat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie nesolutionata, examen viciat

Situatia este asa: o scoala de stat organizeaza un curs de instructori, candidatii sunt admisi in baza promovarii unor teste teoretice si practice eliminatorii; candidatii sunt 2 angajati ai scolii si cateva persoane private; comisia cursului si echipa de examinare sunt angajati ai scolii, colegi cu cei doi angajati candidati.
In urma testelor scrise teoretice cei doi angajati sunt admisi, eu (persoana privata) sunt declarat respins in baza unei note din noua (1 materie din 9) sub limita de admitere (minim 7,5 din 10).
Intrucat sunt convins ca am rezolvat si testul cu pricina am facut contestatie chiar in ziua afisarii rezultatelor, dupa 14 zile am facut plangere la directorul organizatie de stat respective. Contestatia a ramas fara raspuns si solutionare, alte etape din curs s-au derulat deja.
Caile pe care cred ca trebuie sa le urmez in continuare - comunicarea cu scoala este cvasi-imposibila:
1. plangere administrativa la forul superior scolii
2. plangere penala pentru ceea ce cred eu ca e abuz in serviciu, frauda, fals intelectual

Va rog sa ma consiliati privind a doua cale de atac, n-am avut in viata mea de a face cu asa ceva: oportunitatea plangerii, unde sa o fac etc.

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 20:40, 3 Mai 2015
Buna seara,

Mergeti la politie si discutati cu ofiterii de acolo la ce va incadrati. Ca sa redactati plangerea urmati art. 289 Cod de procedura penala.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O dilema: am picat traseul, mai dau sala? prigat prigat Daca am picat traseul pe data de 11 iunie,trebuie sa dau din nou sala?Astept un raspuns urgent.Multumesc! (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)
Circulatie - examen scoala de soferi jitcadiana jitcadiana Buna ziua,am si eu o intrebare ca nu mai inteleg nimica...pana la urma daca iau sala la scoala de soferi si pic la traseu, trebuie sa mai dau iar sala?sau doar ... (vezi toată discuția)