avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... prelucrare poze
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

prelucrare poze

ca si in viata reala pe chat-uri se formeaza grupuri si bisericute. intr-o seara un grup de prieteni au iesit intr-o discoteca unde s-au intalnit cu cateva persoane din alt grup de pe chat care i-au pozat. a doua zi tot chatul vorbea despre acest eveniment + poze. a aparut si un filmulet cu pozele prelucrate si comentate care si in ziua de azi sunt date si comentate indelung pe acel chat (precizez ca pozele au fost facute in luna februarie iar comentariile nu sunt deloc placute)
ce s-ar putea face?
Cel mai recent răspuns: ddana , utilizator 14:37, 27 Iunie 2009
In masura in care considerati ca prin publicarea aceestor poze, in special ca este facuta fara a li se cere acordul celor care apar in ele , ca este o atingere adusa vietii private , ca sunt compromitatoare si imaginea dvs. are de suferit, puteti sa va adresati cu o plangere parchetului sau organelor de politie , pentru ca aceste lucruri sa inceteze iar faptasii sa fie sanctionati conform vinovatiei lor.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală pentru șantaj și hărțuire. ce pedeapsă riscă făptuitorul? Rei899 Rei899 Buna ziua, Am avut o aventura extra-conjugala care s-a terminat acum 2 luni. Persoana in cauza a continuat sa ma hartuiasca tot acest timp prin sms-uri, ... (vezi toată discuția)
Publicare imagini - video intime fara acord Unu_88 Unu_88 Cineva a facut rost de anumite imagini intime si un video dintr-un spatiu privat si ameninta ca le face publice daca nu primeste o anumita suma de bani. Presa, ... (vezi toată discuția)
Poze publicate fara acceptul meu kenttranscargo kenttranscargo Buna ziua,problema mea suna cam asa.....o persoana pe care nu am intalnit-o niciodata fata in fata a procurat cumva 5 fotografii cu mine peste care a adaugat ... (vezi toată discuția)