avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instructor auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instructor auto

Buna ziua, am obtinut atestat de instructor auto si am o masina pe care as vrea sa o folosesc pentru a invata elevii sa conduca. nu stiu cum sa fac sa colaborez cu o scoala de soferi in conditii legale. Masina mea vreau sa o pun la dispozitia scolii, sa inchei un contract de vanzare cumparare sau exista alt tip de contract (nu as vrea sa o vand scolii ca nu stiu daca o mai pot recupera mai tarziu) care ar fi mai avantajos din punct de vedere legal? Poate o donatie sau altceva?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:10, 3 Mai 2015
Nu v-ati informat inainte de a obtine atestatul de instructor auto cu privire la legislatia in domeniu si modalitatea de colaborare cu o scola de soferi?

Daca vindeti sau donati masina scolii de soferi nu veti mai avea niciun drept asupra ei.

Daca aveti un PFA atunci incheiati un contract de colaborare cu o scoala de soferi iar masina va ramane in proprietate. Intrebati si o scoala de soferi cu privire la modalitatea de colaborare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate carburant scoala de soferi alexeradu alexeradu O scoala de soferi are contracte incheiate cu instructori autorizati pentru instruirea practica a elevilor, prin care se obliga sa asigure ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la munca GMN GMN Sunt instructor auto autorizat, dupa ce am urmat, fireste, un curs de atestare profesionala organizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... (vezi toată discuția)
Pfa - instructor auto independent gheorgheciuca gheorgheciuca Sunt instructor auto independent, autorizat la ARR si ORC. Sunt inregistrat ca PFA la finante si platesc impozit pe venit stabilit la norma de venit (nu in ... (vezi toată discuția)