avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dare in administrare o cladire de catre consiliul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dare in administrare o cladire de catre consiliul judetean catre primarie

BUNA ZIUA!! SUNT INTR-O SITUATIE DELICATA!!! ACUM CEVA TIMP AM FACUT O ADRESA CATRE CONSILIUL JUDETEAN SA NE DEA PRIN CONCESIUNE CU TITLU GRATUIT O CLADIRE.MAI TARZIU MI-AM DAT SEAMA CA NU EXISTA TERMENUL DE "CONCESIUNE CU TITLU GRATUIT", LA SF LUNII TRECUTE AM PRIMIT O HCJ PRIN CARE NE DA NOUA CA SI PRIMARIE IN ADMINISTRARE CLADIREA. AM CAUTAT PRIN LEGEA 215,213, CODUL CIVIL SI DAREA IN ADMINISTRARE SE DA DOAR CATRE INSTITUTII PUBLICE SI REGII AUTONOME, IAR NOI SUNTEM AUTORITATE ADMINISTRATIVA!!!!
VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS!!!

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate luis29 luis29 Buna ziua, am si eu o intrebare fata de legea incompatibilitatii care nu mi se pare clara. Sunt administratorul unei firme de salubrizare, firma de ... (vezi toată discuția)
Hcj zuzuna zuzuna Incerc sa anulez o HCJ in instanta si m-ar interesa cateva motive de nulitate sau ...actele ce ar trebui sa stea la baza unei HCJ. Stiu ca ar trebui sa existe ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate Gabi Eugen Gabi Eugen Bună seara! Ma poate ajuta cineva cu o informație. Un consilier local poate sa ocupe funcția de administrator la o societate comerciala a cărui asociat ... (vezi toată discuția)