avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acordare permisii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acordare permisii

Vis-vis de condamnatii pentru furt ,in conditiile in care se comporta frumos in penitenciar,cum se acoda permisiile si la ce interval de timp de la condamnare ,aceeasi intrebare si pentru conjugal
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 15:45, 5 Mai 2015
Buna ziua!

1. Nu am gaist in lege vreo limita a numarului de permisii. Cred ca acest lucru este stabilit de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate in functie de mai multi factori, inclusiv acela al bunei purtari.

2. Persoanele private de libertate beneficiază trimestrial de vizită intimă, cu durata de două ore. Prin excepţie, frecvenţa vizitei intime poate fi lunară, pentru primul an după încheierea căsătoriei, în cazul persoanelor care s-au căsătorit în timpul detenţiei.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita conjugala anonimdel anonimdel Buna ziua,iubitul meu este inchis preventiv de 6 luni,din ce am inteles are Dreptul la o vizita conjugala de 3 ore.nu suntem căsătoriţi,si as vrea aa stiu ... (vezi toată discuția)
Vizita conjugala la penitenciar ekaa_sil ekaa_sil Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a ... (vezi toată discuția)
Vizita intima la penitenciar gainariumaria gainariumaria Daca esti minora pot avea acces la conjugal cu o persoana privata de libertate..?:\">Am 17 ani jumate.... (vezi toată discuția)