avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registrul de bani personali taximetristi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registrul de bani personali taximetristi

Buna ziua!!
Stie cineva daca acest registru si prevederile OG8/2015 se refera si pentru societatiile de taximetrie
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 08:31, 5 Mai 2015
Nu este specificata aceasta exceptie in textul legii si nu stiu, de ce aceasta activitate ar fi exceptata? Doar pentru ca au case de marcat specifice?

Vor veni clarificari, sunt sigur.
in cazul in care incasarile se fac pe baza de chitanta sa inteleg ca nu e nevoie de acest registru ?E vorba de o societate care vinde produsul finit pe baza de factura si incasarea cu chitanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau chitanta? stanceni stanceni Buna seara! Am si eu o intrebare...ca si firma care vine bunuri catre pesoane fizice am achizitionat o casa de marcat. Problema care o ridica serviciul de ... (vezi toată discuția)
Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)