avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Modul de contestare a deciziei de prelungire a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Modul de contestare a deciziei de prelungire a termenului pentru realizarea unor masuri dispuse de Curtea de Conturi

Mentionez ca in 2011 Curtea de Conturi a dispus unei institutii publice niste masuri. Institutia respectiva a contestat acele masuri in instanta iar instanta de judecata a anulat masurile. In anul 2015 Curtea de Conturi a facut un nou control, de follow up si a dat o alta Decizie prin care a prelungit termenul de realizare a masurilor din 2011, care reamintesc au fost anulate de instanta de judecata. Cum poate dispune Curtea de Conturi prelungirea termenului pentru realizarea unor masuri care au fost anulate de instanta de judecata? Aceasta Decizie din 2015 de prelungire a termenului de realizare a masurilor nu poate fi atacata in instanta? In Decizia de prelungire nu s-a indicat nicio modalitate de contestare. De asemenea, in Hotararea Curtii de Conturi nr. 155-2014 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea activitatilor specifice Curtii de Conturi nu am identificat o modalitate de contestare a acestor decizii de prelungire despre care se vorbeste la pct. 234 din Regulament. Chiar nu exista o modalitate de contestare in instanta a unor astfel de decizii absurde? Va rog sa-mi precizati care este textul legal care permite contestarea unei astfel de decizii si daca o astfel de decizie se contesta cu formularea unei plangeri prealabile sau fara formularea unei plangeri prealabile? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestarea unei hotarari a consiliului national pentru combaterea discriminarii ionescupasat ionescupasat Va rog sa-mi precizati daca la contestarea unei hotarari a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii trebuie sau nu trebuie sa se formuleze plangere ... (vezi toată discuția)
Adresa comisiei de soluționare a contestațiilor a curții de conturi cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa aflu adresa Comisiei de solutionare a contestatiilor Curtii de conturi , va rog daca se poate comunica (vezi toată discuția)
Contestatie decizie emisa de camera de conturi judeteana irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 O decizie a Camerei de Conturi Judetene unde poate fi contestata si in cat timp de la primirea ei ? (vezi toată discuția)