avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

buna ziua,
tata are pensie de invaliditate (cod pensie N23), cauza invaliditatii art. 68 alin 1 lit c + art.73, pensia de 339 lei. As dori sa stiu daca poate beneficia de ceva reducere la parcari auto , medicamente si pt. mijloacere de transpost in comun. Mentionez ca pt. parcarea in fata blocului castigat prin licitatie, i s-a zis ca doar cu certificat de handicap poate beneficia gratuit. Nu se i-a in considerare ca pensia este sus mentionata. Cei de la transport in comun , au fost si ei nesiguri... Nu cerem gratuit nimic, doar daca este legal sa i se faca ceva reducere? astept raspuns si multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o întrebare: dacă persoanele cu handicap sunt ... Rotor Rotor Bună ziua. Am o întrebare: Dacă persoanele cu handicap sunt scutite de impozit pe autoturism și taxa de parcare la bloc. Mulțumesc. Petre (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, indemnizatie de handicap skol skol BUNA SEARA!Mama mea are 60 de ani si acum 10 ani a fost operata de fibrom si s-au depistat celule canceroase si a urmat o noua operatie de histerectomie totala ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)