avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datoreaza nerezidentii CASS pentru venituri din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datoreaza nerezidentii CASS pentru venituri din dividende?

Buna seara, tocmai ce am primit o decizie de impunere de la ANAF pentru CASS pe 2012 in baza salariului minim, datorita unor dividende de 12 RON (pe care nici nu le-am primit de fapt) de la SIF Banat Crisana, unde aparent figurez ca actionar, fara ca macar sa stiu despre asta ceva.
Mentionez ca sunt rezident in Norvegia din 2008, nu am avut niciodata actiuni sau cupoane la vreun SIF, ci doar la o soc. com. din Bucuresti (cupoanele di anii 90), de la care nu am primit nimic niciodata.
Acum ANAF ma scoate dator cu 468 RON pentru un venit (neconfirmat) de 12 RON.
Cum pot contesta aceasta decizie ? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Nerezident contributii sociale in romania animis animis Un nerezident care are peste 5 contracte de inchiriere in 2012 si trebuie sa isi declare venituri din activitati independente sin 01.2013 va plati si ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale anaf Carmen0371 Carmen0371 Buna ziua. Am si eu cateva intrebari si va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ele. Eu locuiesc din 2001 in strainatate, dar figurez inca cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Anaf solicita impozit cass deși nu exista venituri CristianHT CristianHT Buna ziua, Sunt din jud. Prahova, iar tatal meu a primit o decizie de impunere pe 2012, prin care i se solicita sa plătească 468 de lei. Tatal meu ... (vezi toată discuția)