avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce trebuie sa fac?

Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am vorbit si cu administratora blocului ma ignora.Am ajuns la capatul rabdarii,nu stiu ce trebuie sa fac!
Nu inteleg societatea in care traim,nu inteleg cum poti sa intri intr-o scara de bloc in care miroase a urina de caine ,este un focar de infectie. De ce la noi nu se ia masuri ca in alte state civilizate,in care cei care au catei trebuie sa stranga si mizeria pe care acestia o lasa.?De ce trebuie eu si alti in aceeasi situatia sa suportam mizeria unui vecin cu catel care nu intelege, sa-si ia cainale in brate pana afara? Nu am vazut la noi niciun proprietar de catei care sa stranga mizeria ,cine vor sa faca curatenie in urma lor?Lege exista in acest sens din cate stiu eu ,de ce nu se aplica?
Inteleg sugestia, am si procedat asa cum ati spus ,degeaba.Cand dai drumul din casa (et. 3) unui catel singur este normal ca acesta sa-si faca necesitatile pe unde ii vine. Am scris aici poate sa-mi vars si amarul si cu speranta ca voi gasi o solutie .Solutie nu exista pentru o astfel de problema,din cate inteleg.
Sa suporti o astfel de umilinta zi de zi timp de 3 ani nu este usor!
@elga50 a scris
trebuie sa spalati cu o solutie mai concentrata de clor, chiar sa stropiti cu clor


elga50,
Nu vreau sa fiu rautacioasa,dar in speta de fata raspunsului dvs ii este aplicabil avertismentul postat de dvs la adresa mea
care dovedesc lipsa de experienta in domeniu, dar care pot indruma pe utilizatorii carora le raspunde catre actiuni gresite in dauna lor.

In calitate de detinatoare de caini si cine detine caine/pisica ,cunoaste ca utilizarea clorului a
produselor care contin substanta de baza,nu indeparteaza patrupedele a mai "insemna" zona respectiva,ci din contra,deoarece este un miros care deranjeaza,cainele/pisica vor face tot posibilul sa "insemne" zona tocmai pentru a acoperi mirosul
Remediul consta in produsele sub forma de praf care se gasesc la cabinetele veterinare sau pet shopuri
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2015
ynocentta, utilizator
Ma bazez pe experienta dumneavoastra de "detinatoare de caine" si va dau dreptate cand sustineti ca trebuie o solutie mai tare decat clorul. Poate ceva, o substanta, un praf... care sa-l macheze pe caine prin efect, intr-un fel decisiv.
Da, aveti dreptate @adriantot.:giggle:

@ynocentta, n-oi avea eu experienta in starpirea cateilor aducatori de pagube vecinilor, ca nu mi s-a intamplat mie asa ceva, dar va spun ca n-as fi blanda deloc cu un asemenea patruped si tot l-as prinde pana la urma, aplicandu-i o tigaie pe spinare, eventual plina cu grasime arsa. Macar sa-i dau de lucru stapanei, asa cum mi-ar da si ea mie. :acute:
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnilor ,problema nu o reprezinta animalul,el are o necesitate si trebuie sa o rezolve,problema pentu mine este stapanul animalului ,care el ca on se comporta ca un animal.Aici este o problema, cum trebuie sa luptam cu acesti bizoni?.Este simplu sa cumperi anumite substante si ce, sa luam o viata? Are si el dreptul sa traiasca,dpmdv acei proprietari care nu au grija de animale sa fie sanctionati,eu asa vad situatia .

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)
Caine comunitar in fata blocului cerulsenin cerulsenin Buna ziua, Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Ce poate face un chirias in cazul in care nu este acord cu catelul din fata blocului, ... (vezi toată discuția)