avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit proprietate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit proprietate

Am o casa proprietate personala (proprietar persoana fizica) si o firma srl cu 3% impozit pe venit si platitoare de TVA in care am investit niste bani si nu i-am recuperat. Am acum posibilitatea de a inchiria prorietatea unei persoane juridica si ma gandesc daca nu este mai bine pentru a recupera macar o parte din banii investiti in firma, sa fac un contract de comodat intre mine si firma si firma sa inchirieze mai departe proprietatea persoanei juridica (cu TVA sau fara TVA cum se inteleg). Intrebarea mea catre specialistii fiscali este daca sulutia aceasta este corecta din punct de vedere legal si daca impozitul pe proprietate va suporta modificari. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Tva la inchiriere AdiBat AdiBat Buna ziua, am o casa proprietate personala (proprietar persoana fizica) si o firma srl cu 3% impozit pe venit si platitoare de TVA in care am investit niste ... (vezi toată discuția)
Intermediere inchiriere masina intre persoane fizice grigore2 grigore2 SRL-ul meu vrea sa intermedieze un contract de inchiriere de masini intre doua persoane fizice. Eu (persoana juridica) voi primi banii in avans la data X, ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)