avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema cu E.ON
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema cu E.ON

buna ziua acum un an in urma sau prezentat doi electricieni legitimanduse verbal sotiei mele ca sunt de la eon si au venit sa schimbe contorul sotia a spus ca bine si ia lasat sa-si faca treaba adica sa schmbe contorul s-a dus sa si vada de ale casei treburi dupa ce au schimbat contorul au intocmit un precez verbal in care au scris ca plombele prezentau urme de restantare a caractereleor si cotorul a fost lovit si umblat in el ceea ce este o aberatie foarte mare ca acolo numai electricieni au umblat noi familia nu am avut nici un motiv a face aceste lucruri pentru ca nu avem un consum mare si daca ar fi fost consumul mare nu as fi procedat in asa fel si pe deasupra cutia in care se afla contorl este afara pe peretele casei ce ma surprinde este faptul ca nu a chemat sotia sa ii arate toate aceste constatari inainte de a rupe plombele si chiar demonta contorul eu cred ca eu au facut special acest lucru care in urma mia venit o factura cu o valoare de 8000 lei desi am un consum anual de aproximativ 1200-1500kw am fost si am facut contestatie ce sanse as avea va fi un proces lung? intentionez sa deschid proces multumesc

Cel mai recent răspuns: costelmacovei , utilizator 06:19, 8 Mai 2015
costelmacovei a scris:

acolo numai electricieni au umblat (...) nu a chemat sotia sa ii arate toate aceste constatari inainte de a rupe plombele si chiar demonta contorul

Din ce motiv si ce electricieni au "umblat"? Erau electricieni autorizati ai furnizorului?

Poate fi o cale de scapare nechemarea proprietarului pentru prezentarea starii sigiliului inainte de a inceperea operatiunii de schimbare a contorului.

Persoanele straine de casa nu trebuie lasate nesupravegheate mai ales in conditiile in care s-au legitimat "verbal" si nu au prezentat niciun document, sotia trebuia sa le refuze accesul si sa ii cheme cand erati dvoastra acasa.

am fost la eon relatii clienti si miau spus ca nu sunt angajati la eon este o firma de parteneriat sau le fac servicii contracost cam asa ceva am inteles am facut contestatie
intradevar sotia ia crezut pe cuvant si ia lasat sa-si faca treaba si au facuto bine ca drept incredere
Prin aceeasi situatie trec si eu(si am vazut ca sunt mai multi).Am depus contestatie si astept rasp.Nu am vazut pe nimeni care a trecut print-o situatie asemănătoare(sau cineva care sa fi auzit de la cunoștințe) sa dea o solutie concreta.Firma care prestează servicii am inteles ca au procent din încasarea acestor sume (deci au interes)
da si eu tot asta am auzit nu stiu ce sanse vom avea dar dumnezeu e mare si va avea grija daca as fi fost acasa eu nu sar fi intamplat sunt plecat de 8 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare contor deteriorat costelmacovei costelmacovei buna ziua acum un an in urma sau prezentat doi electricieni legitimanduse verbal sotiei mele ca sunt de la eon si au venit sa schimbe contorul sotia a spus ca ... (vezi toată discuția)
Contor de curent luat de furnizor - posibila o expertiza metrologica independenta? contrax contrax Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Zilele trecute furnizorul de energie electrica a venit si mi-a ridicat contorul si ... (vezi toată discuția)
Contor gaz cu nereguli grave Chabert Chabert Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in situatia urmatoare. Am cumparat in martie 2019 casa bunicilor (bunici decedati in 2001, respectiv 2002) de la ... (vezi toată discuția)