Costica33 a scris:
Pe internet s ascund diversi "curajosi" care injura, vorbesc urit samd. Daca s-a ajuns la asta inseamna ca si dta oi fi facut ceva rau acelui om.
Mie nu-mi place ca pe internet fiecare spune ce-i trece prin cap fara raspundere legala.
Asta nu e normal!
Nu i-am facut absolut nimic persoanei, nu i-am spus nimic urat si nu am jignit-o...Insa altcineva a facut asta si ea a casunat pe mine, chiar m-a jignit pe forum, am incercat sa o fac sa inteleaga ca nu eu am scris mesajul de care zicea ea, dar degeaba, nu a crezut si m-a amenintat, motiv pt care i-am raportat mesajele la admin...nu am obtinut nimic pt ca se pare ca acel regulament al forumului era doar pt cei noi, nu si pt cei "vechi" ca ea.Si atunci, dupa raportarea mesajelor ei s-a laudat pe forum ca mi-a aflat ip-ul de la moderatoare si toate datele mele, si sincer asta chiar m-a enervat la culme...Banuiam ca nu e legal ce au facut...asa ca am scris aici...dar am intrebat si pe forum una din moderatoare in ce conditii un alt user poate afla IP-ul meu si mi s-a spus ca doar cu acordul meu, lucru pe care nu l-am dat...Culmea e ca ea a aflat imediat ca am scris moderatoarei, desi era ceva confidential...sau macar asa trebuia sa fie...conform regulamentului lor...Si a continuat sa scrie diverse despre mine si sa ma jigneasca, asta pana s-a lamurit ca a comis o ilegalitate...eu am continuat sa o las in pace...ma deranja ce spunea, dar nu obisnuiesc sa-mi fac de lucru cu asemenea oameni direct, oricum nu ma crezuse ca nu eu i-am trimis nu stiu ce mesaj, deci orice as fi spus nu avea valoare.In schimb, din punct de vedere legal, altfel stau lucrurile...Am hotarat ca in cazul in care continua sa ma jigneasca sa actionez pe cai legale(intre timp mi-a fost sparta si adresa de mail data pe forum), dar brusc s-a potolit...Probabil a aflat adevaratul autor al mesajului...