avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot verifica daca paratii declara apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot verifica daca paratii declara apel?

Cum pot verifica daca piritii declara apel ? Cum apare pe site ? Cu acelasi numar ??
Cel mai recent răspuns: ContSters355039 , utilizator 19:43, 7 Mai 2015
MErgand si intreband la arhiva sau verificand pe siteul portal just dupa nr dosarului,in josul paginii aparand info despre data declararii caii de atac .
am vazut dat nu este stabilitya o data pentrtu infatisare
O sa primiti citatie când se va stabili termenul.
ok si AM DAT;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere apel-portal instanta ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! daca una din parti depune cerere de apel (civil) unde trebuie sa apara?: pe site la judecatorie sau pe site la tribunal? Multumesc! (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a motivelor de apel Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Am si eu o nelamurire si suna c-am asa: 1. Am depus apel intr-un divort si vreau sa stiu cat timp am sa depun motivele apelului de la data ... (vezi toată discuția)