avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiderea unei MICROINTREPRINDERE cu 3%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiderea unei MICROINTREPRINDERE cu 3%

Buna ziua , am si eu nevoie de un sfat , situatia e cam asa :
1. asociat unic la o micro cu 3% care implineste 2 ani si nu prea a mers niciodata , am avut vanzari online mici , nu are datorii catre nimeni .
2. as vrea sa o inchid si vreau sa stiu cum e mai bine ca sa nu mai platesc iar 1000-1500 lei . sa o suspend pe 3 ani sau sa o inchid acum direct prin lichidare voluntara ?
3. in contul firmei este si o suma de bani de vreo 2000 lei . ce o sa se intample cu ei ?
astept raspunsurile dvstra . va multumesc

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara asociat unic OanaLH OanaLH Buna ziua, Am o firma cu asociat unic pe care vreau sa o lichidez voluntar pe care nu am mai lucrat de 2 ani. A fost inregistrata ca platitoare de imp pe ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu asociat unic Lally00 Lally00 Buna seara tuturor. Am si eu o problema: trebuie sa dizolv voluntar un SRL cu asociat unic, fara datorii, fara bunuri si nu stiu ce trebuie sa fac. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Desfintare srl-d / dizolvare/ inchidere punct de lucru/ suspendare vw18t vw18t Buna Seara, Am un Srl-D infiintat in octombrei 2011! Firma are 2 angajati si un singur punct de lucru! 1 dintre angajati vrea sa plece si am hotarat sa facem ... (vezi toată discuția)