Buna Seara,
Am un Srl-D infiintat in octombrei 2011! Firma are 2 angajati si un singur punct de lucru! 1 dintre angajati vrea sa plece si am hotarat sa facem o intelegere a partilor!
Cu aceasta ocazie, as vrea sa inchei momentan activitatea la punctul de lucru respectiv!
Ce ma sfatuiti sa fac? Inchidere punct de lucru/ inchidere firma? suspendare?
Care ar fii cea mai ieftina varianta?
Firma este pe - si este imprumutata de mine ca asociat unic cu aprox 15.mii de euro! Mentionez ca nu am luat fonduri Europene!
Cum as putea face sa raman cu stocul si cu bunurile achizitionate?
Va multumesc
Daca nu aveti datorii la bugetul statului sau alti furnizori, o puteti inchide conform Legii nr.31/1990, iar bunurile se repartizeaza. Costurile sunt: la ORC intre 1000-1200 lei, iar onorariul unui lichidator intre 1000-2000 lei. Luati legatura cu un lichidator sa va spuna toti pasii. Daca veti dori sa va continuati afacerile la un moment dat, atunci va puteti suspenda activitatea pe o perioada de maxim 3 ani. Punctul de lucru trebuie oricum inchis, indiferent de ce optiune ati alege.
Lichidare firma
doinaradicof
Buna ziua,
Am o societate comerciala infiintata in 2007., cu sediul social in Slobozia, jud Ialomita. Am desfasurat cateva luni de activitate iar in august ... (vezi toată discuția)