Buna ziua,
am si eu o curiozitate.
Sediul firmei mele (Intreprindere individuala) este la oras,punctul de lucru (magazin alimentar) la sat.
Eu merg odata la 2-3 zile sa ridic incasarile.
Ce se intampla daca vine un control si imi gaseste vanzarile de pe 2-3 zile intr-un sertar,impreuna cu facturi,chitante,etc. catre furnizori.
Primesc amenda sau cum trebuie procedat cu acesti bani?
Exista vreo lege care sa lamureasca aceasta problema?
Daca aveti stabilit cu banca de decontare - proprie - plafon de casa in numerar si incasarile nu depasesc acest plafon nu se intampla nimic , daca nu trebue sa ridicat i numerarul si sa-l depuneti - la banca sau oficiul pistal din localitate , facturile nu se platesc in numerar decat daca aveti conventie cu banca ,
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.