avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interviu de angajare inregistrare audio/video
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interviu de angajare inregistrare audio/video

Pentru a ocupa un post, dupa testul teoretic si practic, am ca proba interviul.
Pentru ca sa stiu, ce am raspuns si unde am gresit, daca nu voi fi selectat, pot inregistra interviul, audio sau/si video ? Sau daca, parerea mea este ca, am raspuns punctual si corect, pot contesta? Doar aceasta proba, daca la celelalte am fost admis? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 8 Mai 2015
Numai daca va accepta comisia de examinare asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate contesta proba practica pentru obtinerea permisului auto dzsozso dzsozso Cum se poate contesta procesul verbal de la proba practica pentru obtinerea permisului auto? Daca dosarul expira azi, mai sunt sanse sa poata fi reevaluat ... (vezi toată discuția)