avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare bani de catre asigurator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare bani de catre asigurator

Buna ziua! Am un prieten care este in urmatoarea situatie: A avut un accident de circulatie cu victima, s-a terminat procesul avand ca solutionare: Firma de asigurari sa plateasca daune victimei, acum firma l-a dat in judecata pentru recuperarea banilor. Firma poate bloca contul? Poate face o intelege la notariat pentru plata de pensie alimentara pe orice suma vrea?
Cel mai recent răspuns: Danna_Alina , utilizator 11:19, 12 Mai 2015
Ce alcolemie avea soferul in momentul producerii evenimentului?
2,95g

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii- accident la locul de munca alex-aldea07 alex-aldea07 Fratele meu a avut un accident la locul de munca, el fiind sofer profesionist la o firma romaneasca.Accidentul s-a intamplat in italia acum 4 luni. Nu a primit ... (vezi toată discuția)
Accident de munca soldat cu deces nasaudean nasaudean Buna ziua. din pacate fratele meu a decedat in accident , accident de tir au decedat si colegul sau .( a fost sefer de tir) . era in timpul programuliui, de ... (vezi toată discuția)