avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Parteneriate internationale agentie recrutare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Parteneriate internationale agentie recrutare

Buna ziua,
Lucrez la o agentie recrutare,selectie si plasare forta de munca pentru strainatate.
As dori va rog sa imi spuneti cum se incheie parteneriatele internationale pentru acest domeniu?
Cum se poate verifica la nivel international validitatea unui angajator?
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
prmunteanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare agentie de recrutare forta de munca iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, as dori sa stiu care sunt demersurile, etapele, ce trebuie sa contina dosarul complet pentru o activitate de Agentie de forta de munca (recrutare ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare pentru austria si anglia SavaSorin SavaSorin Buna ziua! Imi puteti spune ce firma de recrutare functioneaza pe str. Stefan cel Mare la nr. 193 si daca este agreeata de Fortele de munca din Sibiu. (vezi toată discuția)
Bună ziua cum pot sa verific o firma de recrutare online că ... Talex9 Talex9 Bună ziua cum pot sa verific o firma de recrutare online că este în regulă? www.comdataromania.ro (vezi toată discuția)