avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru bani - ii norma venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru bani - ii norma venit

Sunt ii la norma de venit. Nu am un loc anume unde muncesc si nici un program. Vand anumite produse direct catre client la locatia acestuia.

Fiind ii am obligatia de a avea registri de bani?

Cel mai recent răspuns: hordymulberry , utilizator 01:53, 9 Mai 2015
P.S. legea spune ca pentru fiecare punct de lucru

Registrul de bani personali prevăzut la art. 4 alin.(12) lit. i) din Ordonanța de
urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza
aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările
ulterioare, se completează zilnic de către personalul operatorului economic care își
desfășoară activitatea în unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, la
începutul programului de lucru, fără ștersături sau modificări și fără a lăsa spații

Eu nu am punct de lucru. Imi desfasor activitatea la locatia clientului. Ar fi aiura la fiecare client cand merg sa ii vand un produs sa fac un registru. Sau interpretez eu gresit legea
p.s.2 LUAT DIN LEGE

prin unitate de vanzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor se intelege suprafata destinata accesului consumatorilor pentru achizitionarea produsului/serviciului, expunerii/prelucrarii/depozitarii produselor oferite, prestarii serviciilor, incasarii contravalorii acestora si circulatiei personalului angajat pentru derularea activitatii;".

Practic eu nu am nici o suprafata destinata accesului consumatorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de bani personali firma de distributie ionela11 ionela11 Buna ziua! Registrul de bani personali trebuie tinut si pentru firmele de distributie produse alimentare? Trebuie pentru fiecare punct de lucru notificarea? ... (vezi toată discuția)
Ordin 513/2015 cmatei cmatei Acest ordin se baseaza pe art. 4 alin 12 lit. i din Ordonanta de urgenta a guvernului 28/1999. Am cautat si nu gasesc acest aliniat... Am gasit doar OG ... (vezi toată discuția)
Anaf si casa de marcat aditaxi aditaxi Poate sa ma lamureasca cineva, daca in cazul unui control inopinant gaseste in casa sa zicem o suma de 80 de bani in minus fata de casa de marcat. Ce se poate ... (vezi toată discuția)