avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pruncucidere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pruncucidere

Unde gasesc date despre nr persoanelor condamnate pt prunucidere in tara noastra?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 09:38, 30 Iunie 2009
La "Reintegrarea sociala a persoanelor condamnate"
Puteti sa ma ajutati cu un raspuns mai exact, unde gasesc despre aceasta categorie?
Exista , in mod cert , statistici cu privire la infractiunea de pruncucidere.Ati putea incepe cautarea chiar pe internet.Complex subiect , va intereseaza doar anumite date, sau si anumite valente ale acestei infractiuni ?
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
buna ziua ,
la instanta se tine o statisica a dosarelor acolo trebuie sa aflati cite persoane au fost condamnate pentu aceasta infractiune .
Am gasit ceva pe site-ul Politiei RO, dar nu stiu cat va e de ajutor:

Pruncucidere
2004 = 25; 2005 = 32; 2006 = 20; 2007 = 21; 2008 = 23
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Condamnat in germania Cristi001 Cristi001 Dacă am fost condamnat in Germania și cazierul in România mie curat? (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune piratu piratu Persoana condamnata are o pedeapsa de 3 ani inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de incercare de 5 ani si ... (vezi toată discuția)
Efectele reabilitarii!!!! Capitan Capitan Capitan Capitan poate un fost condamnat ,reabilitat, ocupa orice functie? poate deveni reabilitatul magistrat, politist, avocat? (vezi toată discuția)