avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool 1,09 in etilotest
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool 1,09 in etilotest

Buna ziua, mi-a iesit in etilotest 1,09 m-au luat la spital pentru a mi se recolta probe biologice, a treia zi am fost sa platesc probele ca sa nu astept mult, am pus si un avocat care mi-a zis ca ar fi o mica sansa dupa noul cod rutier 2015 sa raman cu permisul suspendat pe 3 luni si cu o amenda penala daca nu ma insel, mentionez ca nu am mai avut nici macar o amenda de circulatie, puncte etc.
Sunt sanse sa nu mi se anuleze permisul?
Va multumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2015
ion_daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: florin992 , utilizator 11:59, 11 Mai 2015
Avocatul dvs ar trebui sa stie ca in cazul amenzii penale, permisul se anuleaza.
Inseamna ca nu am inteles eu bine, dar mi-a zis ca ar fi o mica sansa sa raman cu permisul suspendat pe 3 luni dupa noul cod rutier, dar eu cred ca il anuleaza...
Daca in etilotest ati avut 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, in sange este posibil sa aveti undeva la dublu valorii din aerul expirat, ceea ce este extrem de mult, aproape de coma alcoolica, nu pot sa inteleg ce ati cautat in starea asta la volan, ati avut mare noroc ca nu ati facut accident.
Din punctul meu de vedere condamnarea este iminenta.
Deci 100% o sa mi se anuleze permisul ?!
Interesant este ca majoritatea celor aflati in situatia dvs sunt interesati de soarta permisului, condamnarea, cazierul, pare sa nu va afecteze.

Alte discuții în legătură

Infractiune la legislatia rutiera corina78 corina78 As dori un sfat de la un specialist cu privire la urmatoarea situatie: conducere in stare de ebrietate pe un drum public, refuz recoltare probe biologice a ... (vezi toată discuția)
Apel dosar penal alcoolemie florin992 florin992 Buna ziua, In data de 29.01.2015 am fost condamnat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3000 lei plus 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)