avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Donatii pentru proiecte de impadurire
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Donatii pentru proiecte de impadurire

Buna ziua,

Sunt un om care doreste sa lase ceva in urma de aceea m-am gandit la un proiect mare. Am facut deja un site de donatii pentru plantarea copacilor pauwlonia pentru repopularea zonelor afectate de defrisari masive. Acesti copaci se regenereaza chiar daca sunt taiati si mi se par ceva de viitor.

:frantic::frantic::frantic::frantic:

Eu sunt persoana fizica .. nu apartin vreunui ONG si vreau sa fac o publicitate globala din care sa obtin donatii de la persoane fizice pentru acest proiect.
Este nevoie sa imi fac un ong sau nu ? avand in vedere ca nu am cerut nimic statului si nu am obtinut fonduri de la vreo institutie.
Sunt obligat sa plantez copaci de absolut toti banii aceia sau mai pot deduce din ei cheltuieli pentru drum si alte chestii.
Intrebarea este ce obligatii am daca fac asa ceva

Multumesc!:):):):)
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:33, 10 Mai 2015
Inainte de chestiuni de finantare si orgaqnizare este foarte important (si cred ca chiar obligatoriu) sa se faca un studiu de biologie si mediu cu privire la influenta introducerii acelei plante (pauwlonia) in ecosistemele din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)
Model de contract de donatie sau mecenat intre asociatie si beneficiarul sponsorizarii? benone1973 benone1973 Buna ziua! Sunt tatal unui baietel cu handicap grav care datorita starii de sanatate a fiului meu am fost nevoit sa apelez la o asociatie pentru a colecta ... (vezi toată discuția)
Ong-sponsorizare Ovidiu-O Ovidiu-O In statut nu apare niciunde ca la randul nostru ca ONG putem sponsoriza. Va intreb- poate de ex. un ONG sa sponsorizeze o suma de bani, pe baza unui contract, ... (vezi toată discuția)