avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei (art.483 NCPP)

[ link extern ]
IN link se gaseste continutul dosarului .. Ce se poate face in cazul in care nu este in tara ? cum putem rezolva fara sa ne intoarcem acasa?
multumesc in avans
Ultima modificare: Duminică, 10 Mai 2015
catalin19870, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:20, 11 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Mandatati un avocat care sa se prezinte si sa duca dovada ca sunteti in imposibilitate de prezentare.
Ar fi bine sa aiba avocat angajat ca sa vada cum sa faca.
Solutii s-ar putea gasi.
Solutia ar fi sa va angajati un avocat cu care sa analizati solutiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avocatului si a procedurii simplificate indusa de acesta complotul complotul Buna ziua, avem o situatie grava in care sotul meu este acuzat de fals in semnatura ( pe care o recunoaste) evaziune fiscala ( fara nici o legatura) si ... (vezi toată discuția)
Sunt chemat ca martor intr-un proces penal dar nu sunt in tara Alexxander1986 Alexxander1986 Buna ziua, sunt chemat ca martor in un proces penal Maine dar nu sunt in Tara. Am Mai fost citat in trecut dar nu m-am presentat tot din acelasi motiv. O ... (vezi toată discuția)
Citatie politie ContSters293135 ContSters293135 Buna seara, am cateva nelamuriri fata de o citatie de la politie. Am primit o citatie prin care am fost invitat sa ma prezint la Politie in calitate de ... (vezi toată discuția)