Buna seara,as dori sa intreb pentru un apartament in care nu locuieste nimeni,trebuie platit(curent,femeie de serviciu si administrator)daca da de ce din moment ce eu nu fac mizerie,nu ma folosesc de curentul de pe scara si de nimic altceva,impozitul da sunt de acord dar restul?
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu litere majuscule)
Pentru un apartament in care nu locuieste nimeni, proprietarul trebuie sa fie scutit de cota la salubrizare (gunoi), energie electrica si gaze.
Salariile si indemnizatiile - toate - se repartizeaza in functie de cota-parte indiviza, asa incat trebuie sa le achitati.
Femeia de serviciu matura si spala si partea din holuri care va revine, chiar daca suprafetele respective nu sunt murdarite. Curatenia se intretine permanent, astfel incat locul sa fie civilizat.
De proprietatea privata este legata si o bucatica din proprietatea comuna, acel faimos cpi.
Asadar, trebuie sa participati la mentinerea in stare de functionare a partilor comune.
Din enumerarea dumneavostra, lumina nu trebuie sa platiti.
Restul, da !
Cota indiviza
simo80
buna ziua,
as dori sa stiu daca am oblgatia sa platesc lunar cota indiza la asociatia de proprietari pentru un apartament unde nu locuieste nimeni ... (vezi toată discuția)