avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament nelocuit- de ce trebuie sa platesc toate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament nelocuit- de ce trebuie sa platesc toate acestea?

Buna seara,as dori sa intreb pentru un apartament in care nu locuieste nimeni,trebuie platit(curent,femeie de serviciu si administrator)daca da de ce din moment ce eu nu fac mizerie,nu ma folosesc de curentul de pe scara si de nimic altceva,impozitul da sunt de acord dar restul?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu litere majuscule)
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:18, 11 Mai 2015
Pentru un apartament in care nu locuieste nimeni, proprietarul trebuie sa fie scutit de cota la salubrizare (gunoi), energie electrica si gaze.

Salariile si indemnizatiile - toate - se repartizeaza in functie de cota-parte indiviza, asa incat trebuie sa le achitati.
Femeia de serviciu matura si spala si partea din holuri care va revine, chiar daca suprafetele respective nu sunt murdarite. Curatenia se intretine permanent, astfel incat locul sa fie civilizat.
De proprietatea privata este legata si o bucatica din proprietatea comuna, acel faimos cpi.
Asadar, trebuie sa participati la mentinerea in stare de functionare a partilor comune.

Din enumerarea dumneavostra, lumina nu trebuie sa platiti.
Restul, da !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata femeii de serviciu la asociatii de proprietari peraspera peraspera Se repartizeaza pe cota indiviza, pe persoane, sau cum vrem noi? (vezi toată discuția)
Calcul plata indiviza pe scara vionick91 vionick91 Buna seara, Locuiesc pe Bulevardul Tomis in bloc Turn.Pe palier sunt patru tipuri de apartamente cu suprafata locuibila diferita. La avizier cand se afiseaza ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza simo80 simo80 buna ziua, as dori sa stiu daca am oblgatia sa platesc lunar cota indiza la asociatia de proprietari pentru un apartament unde nu locuieste nimeni ... (vezi toată discuția)