avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis pentru amenda neplatita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis pentru amenda neplatita

Am tot citit pe diverse siteuri ca o data cu noul rutier cei care nu isi platesc amenzile de circulatie in 30 zile vor avea permisul suspendat pana platesc amenda.
Este adevarata aceasta stire? Care e textul legislativ care sa precizeze acest lucru?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:23, 10 Mai 2015
Au fost discutii pe aceasta tema dar propunerea respectiva nu s-a concretizat legislativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propuneri m.a.i. privind modificarea codului rutier sc vox legis corp srl sc vox legis corp srl mai propune ca modif. la codul rutier 2 glume dupa mine: suspendarea permisului daca 3 luni nu ai platit orice contrav. rutiera si chiar daca ai facut plangere ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis, perioada. mariustz mariustz Bun gasit, Am ramas fara permis pentru depasire pe linie continua. Agentul mi-a spus urmatoarele lucruri: 1. Fiindca sunt incepator, o sa raman fara ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier - amenzi de circulatie carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Noul cod rutier se aplica din februarie, dar nu am inteles daca opereaza retroactiv - ma refer la prevederea care spune ca ramai fara permis daca ... (vezi toată discuția)