avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie pensionare

buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un sfat: am contestat decizia de pensie , deoarece nu mi-a fost valorificata o adeverinta de grupa a 2-a ; acum suntem in instanta, dar daca initial motivul respingerii era ca functia avuta nu se regaseste expres in Ord.50/1990, acum in intampinare se motiveaza faptul ca nu sunt nominalizata in HOT. CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE /1992, de la societatea unde am lucrat; mentionez ca la data intocmirii hotararii cu persoanele nominalizate in grupe de munca, mi se schimbase de cateva luni functia ; au fost nominalizate numai persoanele care lucrau in acel moment pe functiile cu grupe ,chiar si fostele mele colege;societatea mi-a eliberat adeverinta, cu toate mentiunile cerute; pierd astfel 7 ani de grupa a 2-a;intreb deci :daca nu sunt nominalizata expres in tabel, nu beneficiez de grupa ? ce e de facut?care e temeiul legal ca adeverinta mea e corecta si reflecta realitatea?

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa a 2 a de munca ,anterior 2001 pt. dosar pensie artemita artemita adeverinta este intocmita potrivit modelului prevazut la Anexa 14 din H. G. nr 257/2011 ,art.126 (1) pe baza pontajelor lunare . Casa de pensii nu o ... (vezi toată discuția)
Valorificare grupa superioara de munca mimimuscoiu mimimuscoiu Adeverinta care atesta incadrarea in gr ii demunca nu a fost valorificata de catre CJP Bv pe motiv ca documentul justificativ prin care s a facut nominalizarea ... (vezi toată discuția)
Strungar Rotmioa Rotmioa Nu inteleg cum este cu functia de strungar ,de ce nu se incadreaza la grupa 2 de munca desi am adeverinta . raspunsul primit de la Casa de pensiia fost ca ... (vezi toată discuția)