avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Acte necesare inmatriculare auto pentru persoana cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Acte necesare inmatriculare auto pentru persoana cu handicap

Mentionez ca sunt persoana cu handicap locomotor,respectiv am amputatie de picior stang,ma intereseaza daca poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna ce acte sunt necesare pentru a inmatricula un autoturism primit cadou din Germania si ce taxe ar fi de plata...multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatricularea unui autoturism pentru persoane cu handicap mediu DraganFlorin DraganFlorin In anul 2011 in urma unei probleme de sanatate am suferit o interventie chirurgicala care a dus la o amputatie partiala de picior si implicit am fost declarat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap black_katta black_katta Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)
Codul rutier - permis persoana cu handicap locomotor grav constantin87 constantin87 Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap accentuat locomotor. Amputatie coapsa stanga. Anul acesta vreau sa fac scoala de soferi in brasov. Si intrebarea mea ... (vezi toată discuția)