avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Bună,
De luna acesta aveam proprie pe contul bancar, actual venitul familiei este indemnizația socială. Creditul pe care am făcut nu este banca în care am actual contul.
Sar putea sa intre să îmi ea tot venitul?
Am solicitat la bancă în care dețin contul bancar și am solicitat sa facă un transfer bancar din venitul mai spus redat, la mama mea , pentru ca nu am putut sa mă deplasez la banca.
Cei de la banca a refuzat sa facă tranzacția pentru că am minus în cont.
De ce nu aș putea să fac tranzacții? , deoarece acest venit nu pot intra pe ei.
Deși banca îmi trage luna de luna dobânzi și comisioane pentru administrarea contului.
Ei îmi ea dobânzile și comisioanele de administrare , dar eu nu pot sa folosesc contul bancar.
Eu sunt de părere , atât timp cât nu am un venit ca sa îmi poate intra pe ei , de ce nu pot face tranzacții și în plus sunt constrâns sa achit toată suma, deși un sfert din suma este suma ce datorez procesului?
As vrea sa precizez ca o anumita suma, da, as fi acord ca se trimite la proprie , dar ce mea rămas sa pot face ce vreau cu ei , fără sa mă duc personal cu buletinul să scot banii. Ce mă sfătuiți? Și care sunt drepturile mele în relație cu banca?

Va mulțumesc
Anticipat
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
adrianlichtenstein, utilizator

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli administrative lunare ale asociatiei de proprietari carol39 carol39 Buna ziua. Asociatia de proprietari de care apartin refuza sa imi dea personal raspunsurile la adresele si contestatiile pe care le fac. Le trimite prin ... (vezi toată discuția)
Cine suporta comisioanele pt.incasarea intretinerii prin banca? carmenbn carmenbn O parte dintre proprietarii din asociatie platesc intretinerea prin banca.Cui se repartizeaza comisioanele bancare care se retin pt.aceste incasari,tuturor ... (vezi toată discuția)