avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere CASS la pensionar veteran de razboi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere CASS la pensionar veteran de razboi

Tatal meu,pensionar cadru militar,veteran de razboi , are 2 depozite bancare la care a obtinut niste dobanzi.De curand a primit de la ANAF o decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate pe anul 2012 prin care se prevde ca ar avea de dat 468 lei. Este legala aceasta poprire pentru asigurari sociale de sanatate tinand cont ca este pensionar si pe deasupra veteran de razboi? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Venit din dobanda la depozit bancar pentru pensionar-veteran de razboi standan54 standan54 Tatal meu,pensionar cadru militar,veteran de razboi , are 2 depozite bancare la care a obtinut niste dobanzi.De curand a primit de la ANAF o decizie de ... (vezi toată discuția)
Formular anaf 630 an 2012, minor, bpl cu prima de la stat Williambleziffer Williambleziffer In anul 2009 am constituit pentru un minor de 4 ani un depozit bancar BPL la care statul a contribuit cu o prima anuala de 200 E. Actualmente depozitul a fost ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere anuala aberanta conform cod fiscal din 2012. chiru_anca chiru_anca Am primit de la ANAF o\\" Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2012\\", prin care sunt ... (vezi toată discuția)